Paavandet.dk

Event & Teambuilding sejlads på Øresund

Paavandet.dk - Social event sejlads....

Skovshoved Surf & SUP Center og Paavandet.dk samarbejder om, at tilbyde uforglemmelige oplevelser på, og ved Øresund i Skovshoved.

Paavadet.dk tilbyder et af de sjoveste event produkter på markedet hvor Øresund er arena for en fantastisk dag på vandet. 

Med en af Danmarks bedste sejlere som instruktør og inspirator arrangere Paavandet.dk event og teambuilding sejlads for private, foreninger, organisationer og virksomheder. Med start fra Skovshoved Surf & SUP Center mødes din gruppe til en sjov, social og spændende dag med sejlads på Øresund. 

 

En uforglemmelig dag på Øresund

Ønsker du noget helt specielt til et teambuilding arrangement eller søger du en uforglemmelig sommerfest, så tag med Paavandet.dk ud på Øresund. 

Sammen skal i sejle en båd, og dyste mod andre i match race kapsejlads. Med grundig instruktion og iført rigtig varmt sejlertøj som Paavadet.dk har klar, skal i sammen vise, at i kan fungerer som en gruppe. 

Paavandet.dk & Skovshoved Surf og SUP Center sørger for, at det ikke alene bliver en sjov og spædende dag på vandet men også på land. Vi sørger for, at dagen kan afsluttes i hyggelige sociale omgivelser ved vores center eller ved Halgodt. 

Læs mere om Paavandet.dk, og kontakt dem direkte for en snak om din næste uforglemmelige event.