Øresundskystens

nye vandsportscenter

Skriv til kontakt@skovsersup.dk for mere information eller ring Tlf. 5096 7555

Tlf. 5096 7555
CVR.nr: 39591537

Ved booking og betalig for leje af udstyr
Når du booker og betaler for leje af udstyr online så reserveres udstyret til dig.  
Skulle du efter din reservation og betaling afmelde din leje af udstyret betaler du 50% af lejen – uanset årsag. 

Ved afmelding af leje af udstyr indenfor 24 timer før lejedagen refunderer vi ikke noget af lejebeløbet – uanset årsag.  

Såfremt Skovshoved Surf & SUP Center aflyser udlejning af udstyr grundet vejret eller af andre uforudsete årsager så refunderes hele lejebetalingen. Skovshoved Surf & SUP Center forbeholder sig ret til at aflyse lejen såfremt vi finder det nødvendigt. Såfremt du som lejer selv afmelder din leje grundet eksempelvis vejret, sygdom eller af andre årsager refunderer vi ikke din lejebetaling. 

Udlejning, uanset at betaling har fundet sted, kræver godkendelse af Skovshoved Surf & SUP Center. Personlig legitimation skal fremvises ved udlevering af udstyr i centreret, og leje kræver underskrivelse af vores “Leje på eget ansvar” dokument. 

Du skal være fyldt 16 år for at leje udstyr hos Skovshoved Surf & SUP Center. 

Betaling
Skovshoved Surf & SUP Center modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, på lejedagen eller når varen du køber i vores webshop afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Skovshoved Surf & SUP Center bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Køb i vores webshop 
Når du køber en varer i vores webshop så pakker og afsender vi varen indenfor tre hverdage. Vi trækker ikke din betaling før varen er leveret. Vi leverer personligt for kunder bosiddende i lokalområdet, og med pakkepost for kunder udenfor lokalområdet. 

Reklamationsret
Der gives 14 dages fuld returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. 

Send din returvare til følgende adresse: 

Hal 5 ApS
Fabritius Alle 6
2930 Klampeborg
CVR.nr.: 39591537

Husk at skrive ordre nummer, samt fulde navn/adresse på din returvarer.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. 24 måneders returret.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@skovsersup.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.