event

SOMMERFEST, KUNDEARRANGEMENTER, TEAMBUILDING, FAMILIEDAGE

KAPSEJLADS PÅ ØRESUND

Ønsker du noget helt specielt til et teambuilding arrangement eller søger du en uforglemmelig sommerfest, så tag med ud på Øresund i vores kapsejlads både, vi har alt fra 4 personer til 100 kapacitet

Sammen skal I sejle en båd, og dyste mod andre i match race kapsejlads. Med grundig instruktion og iført rigtig sejltøj og vest skal i sammen vise, at I kan fungerer som en gruppe. 

Vi sørger for, at det ikke alene bliver en sjov og spædende dag på vandet men også på land. Dagen kan afsluttes i hyggelige sociale omgivelser ved vores center eller ved Halgodt. 

SKRIV PÅ SKOVSERSUP@GMAIL.COM ELLER RING PÅ 7178 3369

Sauna

Vi tilbyder leje af Danmarks måske bedst beliggende sauna med den flotteste udsigt. Se solopgang udover Øresund med Middelgrunden og Flakfortet i baggrunden. 

Oplev Købehavns skyline mens een af vores dygtige gusmestre sørger for stemningen mellem de forfriskende dyp direkte i Øresund.

Saunaen kan have op til 10 personer siddende behageligt. Saunaen har indbygget brusekabine og stort omklædningsrum

Den fantastiske udsigt og varme kan nydes med drikkevarer fra Halgodt eller vand fra saunaens minibar.

SUP, Kajak og Pedalbrædder

Vores SUPs er nogle markedets bedste og mest alsidige på markedet.  

Prøv Danmarks hurtigst voksende vandsport i sikre rammer med vores instruktører.

Vi har mange SUP, Kajakker og Pedalboards så det er muligt, at tage rigtig mange på en hel dag på vandet sammen med familien og venner eller sammen med  kollegaer til en sjov virksomhedsevent.  

Vi hjælper dig i gang, og vi tilbyder alt nødvendigt udstyr som våddragt, vådsko og så selvfølgelig den obligatoriske redningsvest. 

Fortsæt festen på Halgodt

På kanten af Øresund omgivet af skønne Skovshoved Havn er Halgodt noget helt specielt. Halgodt emmer af god afslappet stemning, og den helt nybyggede træbygning byder på et lyst, lækkert og stemningsfyldt rum til afholdelse af jeres næste event.

Halgodts rammer vil betage jeres kunder eller medarbejdere ved ankomst. Vi har de bedste forudsætninger for at bringe dit budskab ud til kunder eller medarbejdere.

Halgodt er et fleksibelt sted der kan tilpasses både mindre og større events. Halgodt kan rumme helt op til 500 gæster. 

Skriv til os for at høre mere