Mere om os

Vi er et socialt aktivt mødested for vandsport i Skovshoved

Centrum for vandsportsaktivitet....

Skovshoved Surf & SUP Center er et sted hvor alle med interesse i vandsport kan mødes for, at nyde en aktiv og social dag på og ved Øresund. Alle slags vandsportsaktiviteter er velkommen her. Er du til windsurfing, kitesurfing, SUP, havsvømning, havdykning, lystfisker, vinterbader eller er du blot livsnyder med trang til, at nyde hav og natur, så er vi stedet for dig. 

Alle er velkommen her....

Hos os er alle velkommen, ung som ældre. Kom alene eller sammen med venner, familie eller kollegaer, og nyd suset fra Øresund, og den hyggelige stemning ved vandet i Skovshoved havn.

Vi er ikke en klub, og du behøver ikke være medlem af en klub i havnen for, at deltage i vores aktiviteter eller for, at nyde stemningen ved vores center. Du kan medbringe dit eget udstyr eller leje udstyr af os, det er helt op til dig. Det vigtige for os er, at du nyder vandet og vores skønne havn sammen med os.

Ved vores center kan du købe kolde og varme drikkevarer som kan nydes før eller efter en tur på Øresund. Ved vores søsterlokation, Halgodt, som ligger umiddelbart op af vores center, kan du købe lækker street food som kan nydes ved vores center eller ved Halgodt.  

Et socialt mødested....

Vi er et sted fuld af aktivitet men også et socialt mødested hvor du kan møde andre med samme interesse for vandsport som dig. Som søster til Halgodt ligger den uformelle, åbne og sociale dyrkelse dybt i vores DNA. 

Vi afholder jævnligt spændende og sjove aktiviteter og events. Vi har også faste aktiviteter som vores Sunset SUP Club som du kan læse mere om under “Events” her på siden. Men vi håber også, at vi kan blive centrum for aktiviteter som vores gæster selv arrangere og planlægger.  

Åbningstider: