Lej en Instruktør

Lær at stå på paddleboard book en instruktør

Book en instruktør.

Din booking af først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.

Lad en instruktør hjælpe dig.....

Er du nybegynder på et paddleboard så kan det være en rigtig god idé at booke en af vores instruktører til, at lærer dig om balance og teknik på et paddleboard. 

Vores instruktører gennemgår alt du skal vide om balance og teknik. De introducere dig til hvordan du bedst producere fremdrift, og hvordan du hurtigst, bedst og sikkert kommer tilbage op på dit board når du falder i vandet. 

Efter en time med vores instruktør har du de nødvendige værktøjer og teknikker til selv at færdes på vandet. 

Book en instruktør direkte her på siden. Så bliver du kontaktet af en instruktør.  

LEJ-EN-INSTRUKTØR

Priser

Bookningsbetingelser

  • Basic begynder Instruktør kursus i en time 450,-

    Lær grundprincipperne om hvordan du står på et SUP. Instruktøren lærer dig hvordan du bedst sikre balance på et SUP, og hvordan du styrer og håndterer det på bedste vis. Kurset har til formål at du får nogle grundlæggende teknikker til at stå på et SUP. Prisen inkluderer alt nødvendigt udstyr - dog kun våddragt og vådsko hvis det er tilgængeligt.

  • Sikkerhedsudstyr

    Alle der lejer SUP hos os skal bærer redningsvest. Med alle instruktør timer følger en redningsvest.

Når du booker en instruktør så bliver din tid reserveret i vores instruktørs kalender. Instruktøren vil møde dig ved vores center på bookningstidspunktet. 

Kom i god tid når du har en instruktørtid! Hvis du har lejet et paddleboard hos os så vær opmærksom på, at du først skal have dette udleveret inden din instruktionstime kan starte. Kom altid med den rette påklædning så du ikke fryser, og har du lejet udstyr hos os så husk, at det tager lidt tid, at finde den rigtige størrelse våddragt og vådsko, samt redningsvest.

Kommer du for sent til din instruktørtime eller har du ikke dit udstyr klar så er det dit ansvar. 

Aflysning af din tid uanset årsag kompenseres ikke.