Vigtig info

Kun en tåbe frygter ikke havet!

Din sikkerhed er vigtig for os!

Vores første prioritet er din sikkerhed. Derfor sender vi ikke nogle på vandet med mindre, at vejret tillader det. Vi lejer ikke udstyr ud med mindre det er forsvarligt vejrmæssigt. Vi lejer ikke udstyr ud til nybegyndere på dage med stærk fralandsvind. Alle der lejer udstyr hos os skal bærer en redningsvest, og det er lovpligtigt. Vi har redningsvest til alle der lejer udstyr hos os. 

Følg vores sikkerhedsregler

Når du er på vandet ved vores center, og har lejet udstyr af os, så er det vigtigt du følger vores sikkerhedsregler og anvisninger. Første skridt til en hyggelig og sikker dag på Øresund er, at erkende dit niveau. Er du nybegynder eller uerfaren så hold dig tæt på centeret. Lyt altid til vores personales anvisninger, og hav respekt for havet. 

Husk sæsontilpasset udstyr

Skal du på vandet i april, maj eller september måned hvor vandet typisk ikke er særligt varmt, så er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr på. Udstyr der sikre, at du kan holde varmen. Vi udlejer våddragter og vådsko, og det er en god idé, at have på i de kolde måneder. Du kan booke våddragt og vådsko her på sitet, og så har vi det klar til dig når du ankommer. Vi anbefaler, at du uanset måned altid har vådsko på. Både fordi det giver et bedre fodfæste på et SUP men også fordi, at rampen ved vores center kan være både glat og skarp.  

Tjek vejret

Tjek vejret inden du tager ud på vandet. Vi udlejer ikke udstyr hvis ikke det er forsvarligt, at tage ud på vandet. Så vil du leje udstyr hos os så hold øje med vejret på DMI.dk, og hold øje med vores SoMe for aflysninger af udlejning.

Seneste nyheder

Vi er åben!

Skovshoved Surf & SUP Center er nu åben. Vi har som udgangspunkt åbent alle ugens dage i sæsonen frem til 1. september. Men hold øje

Læs mere »

Markedets bedste udlejningsudstyr

Skovshoved Surf & SUP Center er partner med Hobie.Selskabet fra Californien producerer nogle af markedets bedste og mest alsidige SUPs tilpasset både øvede og nybegyndere.  Ved vores

Læs mere »