skovshoved vikings club

Skovshoveds helt egen vinterbader saunaklub

Skovshoved vikings Club - vintersauna

Skovshoved Vikings Club er en vintersauna klub. Er du vinterbader så har du nu mulighed for, at få adgang til en helt ny og lækker sauna som står ved Skovshoved Surf & SUP Center, helt tæt på Øresund og badebro.

Vores sauna består af et fælles, ikke kønsopdelt, omklædningsrum. Omklædningsrummet kan anvendes før og efter du har været i vandet. En brusekabine sørger for, at du kan skylle dig efter du har været i steamrummet. Der er plads til 6 – 8 personer i saunaens friske lyse steamrum. Et steamrum der byder på udsigt udover Øresund fra saunaens panorama vindue.

Saunaens steamrum er opvarmet af en elektrisk varmer. Det sikrer en jævn og behagelig varme i saunaen.   

Inden du forlader vores sauna kan du brygge en dejlig kop kaffe på vores Vikings espresso maskine i omklædningsrummet. 

For at blive en Skovshoved Viking skal du købe et medlemskab. Medlemskab købes for 12 måneder af gangen. 

*Kundeportalen er KUN for nuværende medlemmer

Med medlemskabet får du adgang til fri afbenyttelse af vores sauna fra oktober til og med marts måned. Saunaen er åben fra 06.00 om morgen til 21.00 om aften i sæsonen. 

Alle medlemmer af Skovshoved Vikings Club får udleveret et armbånd med en adgangschip. Armbånd skal bæres når du er i saunaen, og det er personligt. Dit medlemskab må ikke deles med andre. Armbånd med adgangschip må ikke deles mellem familiemedlemmer. Overtrædelse af dette er imod vores ordensregler.   

Et medlemskab koster 250 kr. i oprettelsesgebyr, og 1200 kr. for 12 måneders medlemskab. Du kan tilmelde og oprette dig ved, at klikke på “Bliv medlem”.

Du betaler for dit medlemskab online, og medlemskabet fornyes automatisk hver 12 måned, med mindre du afmelder dit medlemskab. Når du har tilmeldt dig, og betalt, modtager du en adgangschip med posten. 

Velkommen i Skovshoveds nye vinterbader saunaklub – Skovshoved Vikings Club.

Bemærk! Vi forbeholder os retten til, at afmelde medlemskab såfremt man ikke overholder vores ordensregler. Læs vores ordens- og adfærdsregler her: Klik her

Find os på sociale medier